Entrepenører

Entrepenører

PA Entrepenør


PA Entreprenør AS er en Oslobasert bygg- og anleggsentreprenør som utfører oppdrag som hovedentreprenør innen vann- og avløp, betongkonstruksjoner og baneanlegg. Selskapet ble etablert i 1989 og omsatte for 140 MNOK i 2019. Vi har solid økonomi og en svært moderne bil- og maskinpark som er skreddersydd for å utføre prosjekter i bymiljøer.

 

Kontaktinfo

Postboks 257 Alnabru
0614 Oslo
Tlf. 22 91 70 00
pa@pa-entreprenor.no

Oslo Entreprenør

Siden starten i 1992, har Oslo Entreprenør opparbeidet stor tillit og troverdighet i bransjen – med gode resultater å vise til. Som navnet antyder har vi vårt primære markedsområde i hovedstaden – fra sentrumskjernen til forstedene. Allsidig virksomhet gjennom flere år har resultert i en variert portefølje – og stadig flere spennende oppdrag.

 

Kontaktinfo

Postboks 133
Alnabru 0614 Oslo
Tlf. 24 08 48 00
post@osloentrep.no

Lab Entreprenør

Selskapet hadde 204 ansatte pr. 31.12.2020 herav 19 kvinner. Av disse jobber 4 I administrasjonen, resten prosjektrelatert. Entreprenørbransjen har tradisjonelt vært mannsdominert, men det ønsker LAB å endre. LAB skal være et selskap talentene søker til, enten de er kvinner eller menn. Initiativet «De beste folka» startet i 2018, og i den forbindelse ble det satt et mål om å øke kvinneandelen i LAB. For å gjøre LAB til en bedre arbeidsplass for samtlige ansatte, er det derfor satt i gang flere tiltak både når det gjelder rekruttering, tilrettelegging av jobb samt holdningskampanjer.

 

Kontaktinfo

Postboks 3 Kristianborg
5822 Bergen
Tlf. 55 20 62 00
post@lab.no

Din bedrift her?

Send en mail til post@eiendomsguiden.no for å avtale et eventuelt samarbeid. 

 

   

Sarpsborg Kommune gjør byggesaker tilgjengelig på nett

Innbyggere kan lett finne frem historikk om boliger Sarpsborg kommune har lagt ut byggesaker på sin nettside, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

 

Flere leier uten å ha sett boligen først

Redd for at leietakere kan bli utnyttet. Hvert år starter flere ferske studenter jakten på en leiebolig. Det kan være

 

Når huseieren kommer på uanmeldt besøk

Mange utleiere utnytter at leietagere ikke vet rettighetene sine. Tom Olav Risa er fastadvokat i leieboligforeningen, og forteller til NRK